Британският принц Чарлз изглежда пренебрегна вицепрезидента на САЩ Майк Пенс по

...
Британският принц Чарлз изглежда пренебрегна вицепрезидента на САЩ Майк Пенс по
Коментари Харесай

Принц Чарлз пропусна да забележи вицепрезидента на САЩ

Британският принц Чарлз наподобява подцени вицепрезидента на САЩ Майк Пенс по време на Световния конгрес за холокоста като не се ръкува с него. От офисите и на двамата политици побързаха да отрекат, че случаят е бил демонстрация на неуважение от страна на английската кралска персона, съобщи БГНЕС.
Пристигайки за събитието в Йерусалим, Чарлз се ръкува с уредника на събитието Моше Кантор, след което мина около Пенс, гледайки го в лицето без да му подаде ръка и продължи да се ръкува с израелския министър председател Бенямин Нетаняху. Пенс стоеше безмълвно, до момента в който принцът минаваше, само че по-късно го потупа нежно по гърба, осведоми в. " Дейли Сабах ".
От офиса на Пенс обявиха, че двамата мъже са се срещнали няколко минути преди да влязат в залата и че са се ръкували след речта на Пенс на церемонията.
От дипломатическата работа на принц Чарлз отхвърлиха непосредствено да разясняват въпроса.
" Малко преди да стартира мемориалното събитие на Яд Вашем, принцът и вицепрезидентът Пенс и брачната половинка му организираха топъл и другарски диалог. Ето за какво те не се поздравиха още веднъж в стаята ", се споделя в изказване на кралската пресслужба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР